Задње објављено
Home » Uncategorized @sr » Aпел грађанима

Aпел грађанима

Општински штаб за ванредне ситуације

АПЕЛ

Поштовани грађани,

У складу са новонасталом ситуацијом, мoлимо вас да поступате одговорно и у складу са наредбама и препорукама, како бисмо спријечили било какву нежељену ситуацију. Посебно апелујемо на лица која су недавно дошла из европских земаља да се обавезно јаве у Дом здравља, да избјегавају контакт са другим особама и придржавају се упутстава здравствених служби. Такође молимо грађане, уколико имају информацију да је неко допутовао из иностранства, а свој долазак није пријавио, да то обавезно пријаве Полицијској станици Власеница како би се могло благовремено реаговати.

Препоручујемо родитељима који користе услуге ЈУ „Први кораци“ да избјегавају одвођење дјеце у обданиште, изузев ако никако нису у могућности да организују  њихово чување.

Молимо вас да ова упозорења схватите озбиљно и да се придржавате наредби, препорука и мјера. Кина је успјела да сузбије епидемију само дисциплинованим понашањем свих појединаца, што очекујемо и од наших грађана.

Напомињемо да ће „Нај апотека“ Власеница бити дежурна и доступна 24 часа дневно. Грађани који буду имали потребу за набавком одређеног медикамента након радног времена, могу се обратити на број телефона 065272799 – Младен Бојанић.

                                                                                                                                                                                                   Командант штаба
Мирослав Краљевић

Општински штаб за ванредне ситуације АПЕЛ Поштовани грађани, У складу са новонасталом ситуацијом, мoлимо вас да поступате одговорно и у складу са наредбама и препорукама, како бисмо спријечили било какву нежељену ситуацију. Посебно апелујемо на лица која су недавно дошла из европских земаља да се обавезно јаве у Дом здравља, да избјегавају контакт са другим особама и придржавају се упутстава здравствених служби. Такође молимо грађане, уколико имају информацију да је неко допутовао из иностранства, а свој долазак није пријавио, да то обавезно пријаве Полицијској станици Власеница како би се могло благовремено реаговати. Препоручујемо родитељима који користе услуге ЈУ „Први кораци“…

Review Overview

User Rating: Be the first one !