Home » Uncategorized @sr » Пријава дјеце за упис у школу електронским путем

Пријава дјеце за упис у школу електронским путем

С обзиром на важеће термине за упис ученика у први разред, прописане Законом о основном васпитању и образовању („Службени гласник Републике Српске“ број 44/17, 31/18 и 84/19), те све предузете мјере у складу са ванредном ситуацијом у Републици Српској изазваном појавом корона вируса, Министарство просвјете и културе обавијестило је основне школе о поступању приликом евидентирања дјеце дорасле за упис у први разред основне школе.

Из Основне школе „Вук Караџић“ Власеница обавјештавају родитеље дјеце дорасле за упис у први разред да су дужни да евидентирају дјецу  искључиво путем телефона или имејл адреса. Потребни подаци за евиденцију дјеце су: име и презиме дјетета, име једног родитеља, датум рођења дјетета и контакт телефон једног родитеља.

Контакт телефон: 056733181
Имејл адресе: 143psiholog@gmail.com, pedagog143@gmail.com

 

 

С обзиром на важеће термине за упис ученика у први разред, прописане Законом о основном васпитању и образовању ("Службени гласник Републике Српске" број 44/17, 31/18 и 84/19), те све предузете мјере у складу са ванредном ситуацијом у Републици Српској изазваном појавом корона вируса, Министарство просвјете и културе обавијестило је основне школе о поступању приликом евидентирања дјеце дорасле за упис у први разред основне школе. Из Основне школе "Вук Караџић" Власеница обавјештавају родитеље дјеце дорасле за упис у први разред да су дужни да евидентирају дјецу  искључиво путем телефона или имејл адреса. Потребни подаци за евиденцију дјеце су: име и презиме…

Review Overview

User Rating: Be the first one !