Home » Uncategorized @sr » Власеница показује солидарност

Власеница показује солидарност

Општина Власеница у сарадњи са Црвеним Kрстом и Центром за социјални рад формирала је два тима који су данас подијелили прехрамбене и хигијенске пакете са основним животним намирницама суграђанима којима је помоћ најпотребнија. Aкција је покренута како би се и у условима актуелне епидемиолошке ситуације показала солидарност и брига о најугроженијим категоријама становништва.

Директорица Центра за социјални рад у Власеници Мара Малић рекла је да је у оквиру данашње акције подијељено укупно 62 пакета корисницима новчане помоћи, као и вишечланим породицама и појединцима који су се нашли у стању социјалних потреба.

Тим ће и наредне седмице наставити са доставом неопходних животних намирница суграђанима којима је то најпотребније.

 

Општина Власеница у сарадњи са Црвеним Kрстом и Центром за социјални рад формирала је два тима који су данас подијелили прехрамбене и хигијенске пакете са основним животним намирницама суграђанима којима је помоћ најпотребнија. Aкција је покренута како би се и у условима актуелне епидемиолошке ситуације показала солидарност и брига о најугроженијим категоријама становништва. Директорица Центра за социјални рад у Власеници Мара Малић рекла је да је у оквиру данашње акције подијељено укупно 62 пакета корисницима новчане помоћи, као и вишечланим породицама и појединцима који су се нашли у стању социјалних потреба. Тим ће и наредне седмице наставити са доставом неопходних…

Review Overview

User Rating: Be the first one !