Home » Uncategorized @sr » Ватрогасци угасили пожар на породичном објекту у насељу Топлик

Ватрогасци угасили пожар на породичном објекту у насељу Топлик

Припадници Територијалне ватрогасне јединице Власеница протекле ноћи имали су интервенцију у власеничком насељу Топлик гдје је пожар захватио један стамбени објекат.
У тренутку избијања пожара у кући је боравила четворочлана породица, а захваљујући брзој интервенцији ватрогасаца, повријеђених није било и спријечена је већа материјална штета.

Старјешина ТВЈ Власеница Перо Томић рекао је да је гашење пожара било отежано из разлога што је ватра захватила лимени кровни покривач, наводећи да су узрок пожара неисправне електричне инсталације.

У интервенцији је учествовало девет припадника ТВЈ са три специјализована возила.
Власенички ватрогасци у протеклих пет дана имали су три успјешне интервенције, два пожара на стамбеним објектима и један шумски пожар у Шековићима локализовани су захваљујући брзој интервенцији ТВЈ Власеница.

 

Припадници Територијалне ватрогасне јединице Власеница протекле ноћи имали су интервенцију у власеничком насељу Топлик гдје је пожар захватио један стамбени објекат. У тренутку избијања пожара у кући је боравила четворочлана породица, а захваљујући брзој интервенцији ватрогасаца, повријеђених није било и спријечена је већа материјална штета. Старјешина ТВЈ Власеница Перо Томић рекао је да је гашење пожара било отежано из разлога што је ватра захватила лимени кровни покривач, наводећи да су узрок пожара неисправне електричне инсталације. У интервенцији је учествовало девет припадника ТВЈ са три специјализована возила. Власенички ватрогасци у протеклих пет дана имали су три успјешне интервенције, два пожара на…

Review Overview

User Rating: Be the first one !