Home » Uncategorized @sr » СОС линија за помоћ грађанима: 056490077

СОС линија за помоћ грађанима: 056490077

Општински штаб за ванредне ситуације континуирано врши контролу лица која треба да се налазе у самоизолацији и са данашњим даном евидентирано је 165 лица под надзором, од чега је за 14 лица истекла мјера изолације.
Начелник општине Власеница данас је обишао карантин капацитета 20 кревета у склопу Дома здравља у којем ће бити смјештена сва лица која се не буду придржавала мјера самоизолације.

Подсјећамо грађане да је отворена СОС линија: 056490077. Општински штаб за ванредне ситуације формирао је тимове који ће бити на услузи грађанима када је у питању набавка основних животних намирница, лијекова и других потрепштина, за лица старија од 65 година. У току дана запримљен је велики број позива, тимови које чине представници Општине Власеница, Центра за социјални рад и Црвеног крста су на располагању сваким даном од 7.00 до 17.00 часова.

Општински штаб за ванредне ситуације континуирано врши контролу лица која треба да се налазе у самоизолацији и са данашњим даном евидентирано је 165 лица под надзором, од чега је за 14 лица истекла мјера изолације. Начелник општине Власеница данас је обишао карантин капацитета 20 кревета у склопу Дома здравља у којем ће бити смјештена сва лица која се не буду придржавала мјера самоизолације. Подсјећамо грађане да је отворена СОС линија: 056490077. Општински штаб за ванредне ситуације формирао је тимове који ће бити на услузи грађанима када је у питању набавка основних животних намирница, лијекова и других потрепштина, за лица старија…

Review Overview

User Rating: Be the first one !