Home » Uncategorized @sr » Oдржан састанак Општинског штаба за ванредне ситуације

Oдржан састанак Општинског штаба за ванредне ситуације

У суботу, 28. марта 2020. године, одржан је састанак Општинског штаба за ванредне ситуације на којем је анализирано тренутно стање на подручју ове општине.

Према евиденцији надлежних служби, 177 особа је под надзором, а за 41 лице истекла је мјера самоизолације. Сви се осјећају добро, нико нема никакве симптоме и здравствена ситуација на територији општине Власеница је задовољавајућа, закључак је штаба.

Тим за подршку наставља са радом, СОС линија је у функцији, а из Општинског штаба за ванредне ситуације позивају грађане да буду одговорни и да се придржавају мјера како би сачували здравље и животе.

У суботу, 28. марта 2020. године, одржан је састанак Општинског штаба за ванредне ситуације на којем је анализирано тренутно стање на подручју ове општине. Према евиденцији надлежних служби, 177 особа је под надзором, а за 41 лице истекла је мјера самоизолације. Сви се осјећају добро, нико нема никакве симптоме и здравствена ситуација на територији општине Власеница је задовољавајућа, закључак је штаба. Тим за подршку наставља са радом, СОС линија је у функцији, а из Општинског штаба за ванредне ситуације позивају грађане да буду одговорни и да се придржавају мјера како би сачували здравље и животе.

Review Overview

User Rating: Be the first one !