Home » Uncategorized @sr » Обавјештење послодавцима

Обавјештење послодавцима

У складу са Закључком Владе Републике Српске о продужењу примјене закључака, број 11-4/20 од 30.03.2020. године, обавјештавамо послодавце чији запослени имају потребу да се крећу ради обављања процеса рада, да је потребно издати нове потврде о слободном кретању за потребе обављања процеса рада, с обзиром на то да су раније издате потврде истекле.

Молимо да Општинској управи општине Власеница доставите спискове радника којима се издају потврде и да се обратите уколико вам је потребна помоћ. Контакт особа: Бранислав Петковић, тел. 065987701.

У складу са Закључком Владе Републике Српске о продужењу примјене закључака, број 11-4/20 од 30.03.2020. године, обавјештавамо послодавце чији запослени имају потребу да се крећу ради обављања процеса рада, да је потребно издати нове потврде о слободном кретању за потребе обављања процеса рада, с обзиром на то да су раније издате потврде истекле. Молимо да Општинској управи општине Власеница доставите спискове радника којима се издају потврде и да се обратите уколико вам је потребна помоћ. Контакт особа: Бранислав Петковић, тел. 065987701.

Review Overview

User Rating: Be the first one !