Home » Uncategorized @sr » Aпел грађанима

Aпел грађанима

Општински штаб за ванредне ситуације још једном апелује на све грађане да озбиљно схвате ситуацију и да се придржавају мјера.

„Само дисциплина, одговорност, солидарност и хуманост сваког појединца ће допринијети да побиједимо овог невидљивог непријатеља. Све категорије становништва дужне су да се придржавају одлука Штаба.

Препоручујемо да када особе старије од 65 година напуштају своје домове како би обавили набавку основних потрепштина, а то је уторком и петком у периоду од 7.00 до 10.00 часова, остали грађани остану код куће.

Подсјећамо да је свако објављивање и ширење дезинформација забрањено и да ће се кажњавати у складу са законом.

Још једном скрећемо пажњу пословним субјектима који имају већи број запослених, а у оквиру којих се припремају оброци за потребе запослених, да се стриктно држе упутстава инспекцијских служби и комуналне полиције“, наводи се у саопштењу Општинског штаба за ванредне ситуације.

Општински штаб за ванредне ситуације још једном апелује на све грађане да озбиљно схвате ситуацију и да се придржавају мјера. "Само дисциплина, одговорност, солидарност и хуманост сваког појединца ће допринијети да побиједимо овог невидљивог непријатеља. Све категорије становништва дужне су да се придржавају одлука Штаба. Препоручујемо да када особе старије од 65 година напуштају своје домове како би обавили набавку основних потрепштина, а то је уторком и петком у периоду од 7.00 до 10.00 часова, остали грађани остану код куће. Подсјећамо да је свако објављивање и ширење дезинформација забрањено и да ће се кажњавати у складу са законом. Још једном…

Review Overview

User Rating: Be the first one !