Home » Uncategorized @sr » Позив физичким и правним лицима, удружењима, организацијама

Позив физичким и правним лицима, удружењима, организацијама

ОПШТИНСКИ ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ
ВЛАСЕНИЦА

Oпштински штаб за ванредне ситуације у Власеници позива сва правна и физичка лица, удружења, организације и све оне који су у могућности да дају свој допринос у борби против вируса корона.

Молимо да, уколико сте у могућности, подржите наше здравствене раднике који су прва линија одбране против невидљивог непријатеља и који су најугроженији. За донације у виду хигијенских средстава, средстава за дезинфекцију, заштитних одијела, маски, наочара, хигијенских рукавица, санитетске и друге опреме, молимо да се јавите ЈЗУ Дом здравља Власеница, тел. 056 733 716, 065 592 115.

Такође, подсјећамо да је ова тешка ситуација тренутак када треба да покажемо солидарност, хуманост и бригу о свим категоријама становништва, те позивамо сва правна и физичка лица која су у могућности да се јаве Општинској организацији Црвеног крста у Власеници, тел. 065 976 421, како би донирали основне животне потрепштине за социјално угрожене и рањиве категорије друштва.

ДИСЦИПЛИНА, ОДГОВОРНОСТ, СОЛИДАРНОСТ И ХУМАНОСТ КЉУЧНЕ СУ У БОРБИ ПРОТИВ КОРОНА ВИРУСА.

ОПШТИНСКИ ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ ВЛАСЕНИЦА Oпштински штаб за ванредне ситуације у Власеници позива сва правна и физичка лица, удружења, организације и све оне који су у могућности да дају свој допринос у борби против вируса корона. Молимо да, уколико сте у могућности, подржите наше здравствене раднике који су прва линија одбране против невидљивог непријатеља и који су најугроженији. За донације у виду хигијенских средстава, средстава за дезинфекцију, заштитних одијела, маски, наочара, хигијенских рукавица, санитетске и друге опреме, молимо да се јавите ЈЗУ Дом здравља Власеница, тел. 056 733 716, 065 592 115. Такође, подсјећамо да је ова тешка ситуација…

Review Overview

User Rating: Be the first one !