Home » Uncategorized @sr » Начелник Републичког штаба за ванредне ситуације посјетио Власеницу

Начелник Републичког штаба за ванредне ситуације посјетио Власеницу

Нaчелник Републичког штаба за ванредне ситуације Милан Новитовић данас је боравио у посјети Општинском штабу за ванредне ситуације у Власеници, гдје је са руководством општине разговарао о тренутној ситуацији.

Новитовић је похвалио напоре и организацију Општинског штаба у Власеници на челу са Мирославом Краљевићем.

„Договорено је отварање новог карантина који ће располагати са 50 лежаја и биће формиран у фискултурној сали средње школе. Нема разлога за ширење панике, све активности се спроводе превентивно, како би спремно дочекали евентуалну појаву заразе. У току је смјештај нових лица у карантин у Дому здравља у којем тренутно борави 10 особа. Сви се осјећају добро, без било каквих симптома појаве вируса. Такође, апелујемо на грађане да се придржавају свих мјера, а они који их буду кршили, уз прекршајну пријаву, биће упућени у карантин“, рекао је командант Општинског штаба Мирослав Краљевић.

Нaчелник Републичког штаба за ванредне ситуације Милан Новитовић данас је боравио у посјети Општинском штабу за ванредне ситуације у Власеници, гдје је са руководством општине разговарао о тренутној ситуацији. Новитовић је похвалио напоре и организацију Општинског штаба у Власеници на челу са Мирославом Краљевићем. "Договорено је отварање новог карантина који ће располагати са 50 лежаја и биће формиран у фискултурној сали средње школе. Нема разлога за ширење панике, све активности се спроводе превентивно, како би спремно дочекали евентуалну појаву заразе. У току је смјештај нових лица у карантин у Дому здравља у којем тренутно борави 10 особа. Сви се осјећају…

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 гласови)