Home » Uncategorized @sr » Власеничани показују хуманост

Власеничани показују хуманост

Грађани Власенице одазивају се позиву Општинског штаба за ванредне ситуације и на тај начин показују да је ово тренутак када треба да покажемо солидарност, хуманост и бригу о свим категоријама становништва.

Синиша Маринковић из Власенице одлучио је да да свој допринос тако што је данас донирао намирнице за припрему оброка лицима која се налазе у карантину.

Суграђани Борислав Петровић, Дејан Кљештан и Синиша Богосављевић волонтерским радом помогли су опремање просторија Дома здравља у којима је смјештен карантин. Постављањем санитарија и цијеви за воду допринијели су да се благовремено обезбиједе адекватни санитарно-хигијенски услови за кориснике карантина.

Општински штаб за ванредне ситуације захваљује суграђанима на хуманости и још једном позива сва правна и физичка лица која су у могућности да се јаве Општинској организацији Црвеног крста у Власеници, тел. 065 976 421, како би донирали основне животне потрепштине за социјално угрожене и рањиве категорије друштва, као и да подрже наше здравствене раднике који су прва линија одбране против невидљивог непријатеља.
За донације у виду хигијенских средстава, средстава за дезинфекцију, заштитних одијела, маски, наочара, хигијенских рукавица, санитетске и друге опреме, молимо да се јавите ЈЗУ Дом здравља Власеница, тел. 056 733 716, 065 592 115.

 

 

Грађани Власенице одазивају се позиву Општинског штаба за ванредне ситуације и на тај начин показују да је ово тренутак када треба да покажемо солидарност, хуманост и бригу о свим категоријама становништва. Синиша Маринковић из Власенице одлучио је да да свој допринос тако што је данас донирао намирнице за припрему оброка лицима која се налазе у карантину. Суграђани Борислав Петровић, Дејан Кљештан и Синиша Богосављевић волонтерским радом помогли су опремање просторија Дома здравља у којима је смјештен карантин. Постављањем санитарија и цијеви за воду допринијели су да се благовремено обезбиједе адекватни санитарно-хигијенски услови за кориснике карантина. Општински штаб за ванредне ситуације…

Review Overview

User Rating: Be the first one !