Home » Uncategorized @sr » Радио Власеница почео са радом

Радио Власеница почео са радом

Након више од двадесет година, у уторак 21.4.2020. године, у 12 часова, у етар је кренуо програм са таласа Радио Власенице.

Први гост новоосноване радио-станице био је Мирослав Kраљевић, начелник општине Власеница, на чију иницијативу је покренут пројекат формирања  Радио Власенице.

„Вјерујем да ће радио као медиј допринијети бољем животу грађана у нашој општини, али и у широј заједници. Није било нимало лако доћи до фреквенције, али труд, упорност и квалитет су дали резултат и од данас ће Власеничани све информације везане за нормално функционисање живота и рада моћи добити на фреквенцији 100,6 мегахерца. У овај пројекат је уложено око 40 хиљада КМ, набављена је најсавременија опрема, што довољно говори о томе колико је медиј као што је радио потребан нашој локалној заједници“, истакао је начелник Краљевић.

Главни и одговорни уредник Радија Татјана Голијанин каже да је Власеница добила гласило које ће значајно допринијети бољој информисаности становника ове локалне заједнице и подручја до којих буде допирао сигнал ове медијске куће.

„Радио ће емитовати свој програм на фреквенцији 100,6 мегахерца свих 24 часа, од чега 83 одсто у властитој производњи, а 17 одсто ће бити програм других медијских кућа. Сигурна сам да ћемо ми, којима је повјерен задатак да правимо квалитетан програм,  достојно и успјешно одговорити том изазову“,  рекла је Голијанинова.

Радио Власеница је јавна радио-станица која је организациона јединица у склопу Културног центра, чији је оснивач Општина Власеницa.

Након више од двадесет година, у уторак 21.4.2020. године, у 12 часова, у етар је кренуо програм са таласа Радио Власенице. Први гост новоосноване радио-станице био је Мирослав Kраљевић, начелник општине Власеница, на чију иницијативу је покренут пројекат формирања  Радио Власенице. „Вјерујем да ће радио као медиј допринијети бољем животу грађана у нашој општини, али и у широј заједници. Није било нимало лако доћи до фреквенције, али труд, упорност и квалитет су дали резултат и од данас ће Власеничани све информације везане за нормално функционисање живота и рада моћи добити на фреквенцији 100,6 мегахерца. У овај пројекат је уложено око…

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 гласови)