Home » Uncategorized @sr » Општински штаб за ванредне ситуације апелује на грађане да се придржавају мјера, опасност још увијек није прошла

Општински штаб за ванредне ситуације апелује на грађане да се придржавају мјера, опасност још увијек није прошла

Општински штаб за ванредне ситуације у Власеници апелује на грађане да опасност од појаве и ширења вируса корона још увијек није прошла, те да је неопходно поштовати раније донешене мјере и наредбе Републичког штаба за ванредне ситуације:

1. обавезно ношење хигијенских рукавица и маски,
2. социјална дистанца (растојање од два метра),
3. забрана окупљања у групама већим од три особе,
4. забрана кретања након 20.00 часова за сва лица,
5. општа забрана кретања за лица старија од 65 година (осим уторком и петком од 7.00 до 10.00 часова, када се осталим грађанима препоручује останак код куће).

Општински штаб за ванредне ситуације општине Власеница подсјећа да је од суботе од 12.00 часова до недјеље у 18.00 часова забрањено кретање грађана изван њиховог мјеста пребивалишта. Такође, на снази је забрана окупљања на јавним површинама, излетиштима, игралиштима, локацијама поред ријека, на локалитету Језеро, у складу са препорукама републичких институција.

Наредна сједница Штаба биће одржана у понедјељак, 27. априла.

Општински штаб за ванредне ситуације у Власеници апелује на грађане да опасност од појаве и ширења вируса корона још увијек није прошла, те да је неопходно поштовати раније донешене мјере и наредбе Републичког штаба за ванредне ситуације: 1. обавезно ношење хигијенских рукавица и маски, 2. социјална дистанца (растојање од два метра), 3. забрана окупљања у групама већим од три особе, 4. забрана кретања након 20.00 часова за сва лица, 5. општа забрана кретања за лица старија од 65 година (осим уторком и петком од 7.00 до 10.00 часова, када се осталим грађанима препоручује останак код куће). Општински штаб за ванредне…

Review Overview

User Rating: Be the first one !