Home » Uncategorized @sr » Саопштење Општинског штаба за ванредне ситуације

Саопштење Општинског штаба за ванредне ситуације

Општински штаб за ванредне ситуације у Власеници обавјештава грађане да је лице иницијала Б.Т. из Власенице, старости 69 година, дана 24. априла (петак) тестирано на COVID-19 и да су резултати теста негативни. Како су протеклих дана на подручју општине Власеница пласиране дезинформације које су узнемириле грађане, Штаб још једном поручује да нема разлога за панику и позива на одговорност и разумијевање.

Докторица Гордана Крстић, која је задужена за праћење ситуације у вези са корона вирусом, овим поводом је изјавила: „У петак вече јавио нам се пацијент са сумњом на симптоме корона вируса. Он је одмах упућен у Општу болницу у Зворник, гдје је тестиран и јутрос су стигли резултати који су негативни. Нема никаквог разлога за бригу и панику, све је под контролом, у Власеници нема лица заражених корона вирусом“, истакла је докторица Крстић.

Општински штаб за ванредне ситуације у Власеници подсјећа грађане да је неопходно поштовање свих прописаних мјера, како би се спријечила појава и ширење вируса корона на подручју наше општине, првенствено ношење заштитних маски и хигијенских рукавица, поштовање социјалне дистанце и забрана окупљања у већим групама. Такође, потребно је да останемо смирени и не ширимо дезинформације везано за актуелну ситуацију узроковану вирусом COVID-19.

Општински штаб за ванредне ситуације у Власеници обавјештава грађане да је лице иницијала Б.Т. из Власенице, старости 69 година, дана 24. априла (петак) тестирано на COVID-19 и да су резултати теста негативни. Како су протеклих дана на подручју општине Власеница пласиране дезинформације које су узнемириле грађане, Штаб још једном поручује да нема разлога за панику и позива на одговорност и разумијевање. Докторица Гордана Крстић, која је задужена за праћење ситуације у вези са корона вирусом, овим поводом је изјавила: „У петак вече јавио нам се пацијент са сумњом на симптоме корона вируса. Он је одмах упућен у Општу болницу у…

Review Overview

User Rating: Be the first one !