Home » Uncategorized @sr » Током нерадних дана пооштрене контроле поштовања прописаних мјера

Током нерадних дана пооштрене контроле поштовања прописаних мјера

У Власеници је поштовање мјера које су, са циљем спрјечавања појаве и ширења вируса корона,  прописали  Републички и Општински штаб, на завидном нивоу. Општинска Комунална полиција редoвно контролише да ли се Власеничани придржавају свих прописаних одредаба, а током нерадних дана, контроле ће бити пооштрене. Општинска управа је обезбиједила 1000 заштитних маски које ће данас и сутра бити подијељене грађанима Власенице.

„У складу са инструкцијом Министарства управе и локалне самоуправе, Комунална полиција обилази комплетну територију наше општине и врши контролу придржавања прописаних заштитних мјера.  Већ од суботе, мораћемо да дјелујемо у складу са одлукама Главног штаба за ванредне ситуације и да санкционишемо лица која се не буду придржавала прописаних одредаба, чији је једини циљ да се спријечи појава и ширење вируса корона“, навео је замјеник начелника Горан Ђурић.

Из општинског штаба за ванредне ситуације апелују на грађане да предстојеће крсне славе обиљеже у складу са тренутном ситуацијом, у кругу најуже породице.  

У претходном периоду, у Власеници је тестирано 27 лица која су, након доласка из угрожених подручја,  боравила у карантину и сви резултати су били негативни.

У Власеници је поштовање мјера које су, са циљем спрјечавања појаве и ширења вируса корона,  прописали  Републички и Општински штаб, на завидном нивоу. Општинска Комунална полиција редoвно контролише да ли се Власеничани придржавају свих прописаних одредаба, а током нерадних дана, контроле ће бити пооштрене. Општинска управа је обезбиједила 1000 заштитних маски које ће данас и сутра бити подијељене грађанима Власенице. „У складу са инструкцијом Министарства управе и локалне самоуправе, Комунална полиција обилази комплетну територију наше општине и врши контролу придржавања прописаних заштитних мјера.  Већ од суботе, мораћемо да дјелујемо у складу са одлукама Главног штаба за ванредне ситуације и да…

Review Overview

User Rating: Be the first one !