Home » Uncategorized @sr » У сриједу, 6. маја, полицијски час од 15.00 часова

У сриједу, 6. маја, полицијски час од 15.00 часова

Општински штаб за ванредне ситуације општине Власеница, у складу са закључцима Републичког штаба за ванредне ситуације, обавјештава грађане да ће у Републици Српској 6. маја полицијски час почети у 15.00 часова и трајаће до четвртка у 5.00 ујутру.

Од 7. маја до даљњег полицијски час у Републици Српској ће трајати од 22.00 часа до 05.00 ујутру.

Такође, од сутра рукавице више неће бити обавезне на јавним прсосторима, само у затвореним јавним објектима. Ношење маске је обавезно.

Од 11.маја могу почети са радом, уз поштовање прописаних мјера, фризерски и козметички салони, кафићи, роштиљнице, јавни превоз лица на подручним и републичким аутобуским линијама, установе предшколског образовања, приватне стоматолошке ординације, фитнес-центри, ауто-школе, ресторани, приређивачи игара на срећу и теретане на отвореном.

Општински штаб за ванредне ситуације општине Власеница, у складу са закључцима Републичког штаба за ванредне ситуације, обавјештава грађане да ће у Републици Српској 6. маја полицијски час почети у 15.00 часова и трајаће до четвртка у 5.00 ујутру. Од 7. маја до даљњег полицијски час у Републици Српској ће трајати од 22.00 часа до 05.00 ујутру. Такође, од сутра рукавице више неће бити обавезне на јавним прсосторима, само у затвореним јавним објектима. Ношење маске је обавезно. Од 11.маја могу почети са радом, уз поштовање прописаних мјера, фризерски и козметички салони, кафићи, роштиљнице, јавни превоз лица на подручним и републичким аутобуским линијама,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !