Home » Uncategorized @sr » Одржана сједница Општинског штаба за ванредне ситуације

Одржана сједница Општинског штаба за ванредне ситуације

Данас је одржана 12. сједница Општинског штаба за ванредне ситуације у Власеници, на којoj је анализирана тренутна ситуација и представљени су закључци Републичког штаба за ванредне ситуације.

На сjeдници је закључено да је примјетно да се у посљедње вријеме грађани, а посебно млађа популација, не придржавају прописаних мјера, односно да не носе заштитне маске. С тим у вези, најављена је појачана контрола поштовања мјера и примјене закључака Штаба од стране Комуналне полиције и припадника Полицијске станице Власеница.

На сједници Штаба потврђено је да су данас почели са радом угоститељски објекти у Власеници, фитнес центри и други, у складу са одлуком Републичког штаба за ванредне ситуације, на начин да њихово радно вријеме не нарушава трајање полицијскког часа.

Институт за јавно здравство Републике Српске издао је посебно упутство за рад угоститељских објеката, а надлежне инспекцијске службе контролисаће његову примјену.

Данас је одржана 12. сједница Општинског штаба за ванредне ситуације у Власеници, на којoj је анализирана тренутна ситуација и представљени су закључци Републичког штаба за ванредне ситуације. На сjeдници је закључено да је примјетно да се у посљедње вријеме грађани, а посебно млађа популација, не придржавају прописаних мјера, односно да не носе заштитне маске. С тим у вези, најављена је појачана контрола поштовања мјера и примјене закључака Штаба од стране Комуналне полиције и припадника Полицијске станице Власеница. На сједници Штаба потврђено је да су данас почели са радом угоститељски објекти у Власеници, фитнес центри и други, у складу са одлуком…

Review Overview

User Rating: Be the first one !