Home » Uncategorized @sr » Настављени радови на санацији локалних путева

Настављени радови на санацији локалних путева

На подручју општине Власеница настављају се радови на санацији локалних некатегорисаних путева у сеоским мјесним заједницама. Начелник општине Мирослав Краљевић данас је обишао радове у мјесној заједници Симићи у којој се тренутно изводе радови на санацији путног правца Драгасевац-Стевановићи-Мијићи-Секулићи, у дужини од 5 километара.

Начелник општине истакао је да, упркос актуелној пандемији, све што је обећао становницима и испуњава.
„Због актуелне ситуације радови не теку планираном динамиком, али ипак је већи дио посла завршен и план је да се у овој мјесној заједници асфалтирају приоритетне дионице, као и да се на комплетном подручју општине настави санација и модернизација путне инфраструктуре. У протекла два мјесеца видљиво је да се становништво окренуло пољопривреди и селу, а на нама је да им обезбиједимо што квалитетније услове за живот и рад. Егзистенција становништва руралног подручја заснива се на пољопривредној производњи и, поред тога што улажемо у развој пољопривреде, настојимо да обновимо и изградимо инфраструктуру како би  нашем становништву омогућили останак и опстанак на селу“, рекао је начелник Краљевић.

Мјештани су у разговору са начелником општине изразили задовољство активностима које локална заједница предузима, истичући да је путна инфраструктура била знатно оштећена током времена.

 

На подручју општине Власеница настављају се радови на санацији локалних некатегорисаних путева у сеоским мјесним заједницама. Начелник општине Мирослав Краљевић данас је обишао радове у мјесној заједници Симићи у којој се тренутно изводе радови на санацији путног правца Драгасевац-Стевановићи-Мијићи-Секулићи, у дужини од 5 километара. Начелник општине истакао је да, упркос актуелној пандемији, све што је обећао становницима и испуњава. "Због актуелне ситуације радови не теку планираном динамиком, али ипак је већи дио посла завршен и план је да се у овој мјесној заједници асфалтирају приоритетне дионице, као и да се на комплетном подручју општине настави санација и модернизација путне инфраструктуре.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !