Home » Uncategorized @sr » Успјешно реализована акција пошумљавања

Успјешно реализована акција пошумљавања

У оквиру пројекта Подршка социо-економској стабилности регије западног Балкана 2019-2020, који имплементирају Општина Власеница и њемачка невладина организација „Help“, данас је организована акција садње садница храста.
Акција је реализована на локалитету Обера, уз подршку волонтера – корисница и корисника пројекта, ученика и професора средње шумарске школе и Шумског газдинства „Бирач“ Власеница. Успјешној акцији пошумљавања присуствовао је и представник организације „Help“ Шемсудин Маљевић.

На овај начин шумовитост општине Власеница повећана је за 2 хектара, а корисници пројекта су кроз друштвено-корисни рад за локалну заједницу указали на значај шума и очувања животне средине.

Двадесет корисника са подручја општине Власеница кроз овај пројекат биће подржано у виду додјеле материјално-техничких средстава потребних за дјелатност. Укупна вриједност пројекта износи 85.800,00 КМ, а финансирају га Влада Савезне Републике Њемачке и Општинa Власеница, уз учешће корисника.

У оквиру пројекта Подршка социо-економској стабилности регије западног Балкана 2019-2020, који имплементирају Општина Власеница и њемачка невладина организација „Help“, данас је организована акција садње садница храста. Акција је реализована на локалитету Обера, уз подршку волонтера - корисница и корисника пројекта, ученика и професора средње шумарске школе и Шумског газдинства „Бирач“ Власеница. Успјешној акцији пошумљавања присуствовао је и представник организације "Help" Шемсудин Маљевић. На овај начин шумовитост општине Власеница повећана је за 2 хектара, а корисници пројекта су кроз друштвено-корисни рад за локалну заједницу указали на значај шума и очувања животне средине. Двадесет корисника са подручја општине Власеница кроз овај пројекат…

Review Overview

User Rating: Be the first one !