Home » Uncategorized @sr » Начелник општине наградио најуспјешније ученике и професоре СШЦ „Милорад Влачић“

Начелник општине наградио најуспјешније ученике и професоре СШЦ „Милорад Влачић“

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић и ове године наградио је ученике и професоре Средњошколског центра „Милорад Влачић“ у Власеници, који су постигли запажене резултате и дали изузетан допринос развоју и афирмацији ове васпитно-образовне установе.

У име начелника општине, новчане награде додијелили су замјеник начелника Горан Ђурић и предсједник Скупштине општине Гордана Трампић. Награђени су ученици Маријана Мићић, Милош Павловић, Милош Самарџић и Петар Јурошевић.

Професори Татјана Голијанин, Љиљана Мандић, Весна Дрљић, Раде Мајсторовић, Драган Илић, Раде Ивановић и Дарко Димитрић награђени су за постигнуте изузетне резултате у настави, развој ваннаставних активности и афирмацију школе.

Директор школе Илинка Нинић уручила је награђенима захвалнице, истичући захвалност свим колегама, ученицима и родитељима који су били на нивоу задатка када је у питању настава на даљину.
„Нисмо дозволили да нас вирус, који је паралисао цијели свијет, побиједи и спријечи да одамо признање свима онима који су то заслужили. Сигурно је да би награда било много више да смо успјели одржати и учествовати на свим такмичењима на која смо се пласирали, али вријеме је пред нама и обећавамо да ћемо све то надокнадити већ у наредној школској години“, рекла је директорица Илинка Нинић.

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић рекао је да се традиција награђивања најуспјешнијих наставља, упркос актуелној ситуацији, истичући да локална управа улаже значајне напоре са циљем унапређења услова образовања на свим нивоима, од предшколског до високог.
„Настављамо да стварамо услове за останак младих на овом простору, јер они су стуб нашег опстанка и развоја. У завршној фази су радови на реконструкцији обданишта „Први кораци“, гдје уводимо и новине- јасличку групу, фискултурну салу и рођендаоницу. Циљ нам је и задатак да наши најмлађи суграђани што квалитетније проводе вријеме у вртићу. Када је у питању основна школа, извршили смо реконструкцију и адаптацију просторија за први разред и замјену подова у свим учионицама. У средњошколском центру од предстојеће школске године на располагању је нови смјер – фармацеутски техничар, сваке године повећава се број уписаних ученика, једна смо од ријетких општина која је организовала превоз ученика основне и средње школе“, истакао је начелник Краљевић, додајући да је у току набавка новог аутобуса за превоз ђака.
Он је рекао да је завршена прва етапа студентског и ђачког дома „Србија“ у Власеници, истичући да се ради о најзначајнијем пројекату у посљедњих тридесет година коме посебан значај даје и то што његову изградњу финансира Влада Републике Србије.

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић и ове године наградио је ученике и професоре Средњошколског центра „Милорад Влачић“ у Власеници, који су постигли запажене резултате и дали изузетан допринос развоју и афирмацији ове васпитно-образовне установе. У име начелника општине, новчане награде додијелили су замјеник начелника Горан Ђурић и предсједник Скупштине општине Гордана Трампић. Награђени су ученици Маријана Мићић, Милош Павловић, Милош Самарџић и Петар Јурошевић. Професори Татјана Голијанин, Љиљана Мандић, Весна Дрљић, Раде Мајсторовић, Драган Илић, Раде Ивановић и Дарко Димитрић награђени су за постигнуте изузетне резултате у настави, развој ваннаставних активности и афирмацију школе. Директор школе Илинка Нинић уручила је…

Review Overview

User Rating: 0.5 ( 1 гласови)