Home » Uncategorized @sr » Организована акција уређења Борачког гробља

Организована акција уређења Борачког гробља

Ветерани ФK Власеница протеклог викенда, у сарадњи са Борачком организацијом Власеница, организовали су акцију уређења Борачког гробља, на коме су сахрањени јунаци ратова прошлог вијека.

Миле Симанић, предсједник Борачке организације Власеница, рекао је да ова активност постаје традиција и да је подршка ветерана од великог значаја, с обзиром на то да је период године када вегетација буја и када су потребни додатни напори да би се уредио овај локалитет.

Ветеранима се у акцији придружио и начелник општине Власеница, Мирослав Краљевић. Он је изразио захвалност учесницима акције, истичући да овакве активности представљају позитиван примјер и да ова меморијална цјелина заслужује достојан изглед.

Ђуро Вуксић, предсједник ФK Власеница, захвалио је Општинској управи која је обезбиједила дио материјала потребног за рад и освјежење, наводећи да ова друштвено-корисна активност за локалну заједницу представља и симболичан начин да се ода почаст свима који су сахрањени на Борачком гробљу у Власеници.

У акцији је учествовало двадесет ветерана ФК Власеница.

Ветерани ФK Власеница протеклог викенда, у сарадњи са Борачком организацијом Власеница, организовали су акцију уређења Борачког гробља, на коме су сахрањени јунаци ратова прошлог вијека. Миле Симанић, предсједник Борачке организације Власеница, рекао је да ова активност постаје традиција и да је подршка ветерана од великог значаја, с обзиром на то да је период године када вегетација буја и када су потребни додатни напори да би се уредио овај локалитет. Ветеранима се у акцији придружио и начелник општине Власеница, Мирослав Краљевић. Он је изразио захвалност учесницима акције, истичући да овакве активности представљају позитиван примјер и да ова меморијална цјелина заслужује достојан…

Review Overview

User Rating: Be the first one !