Home » Uncategorized @sr » Радови на изградњи стамбеног објекта у насељу Топлик напредују планираном динамиком

Радови на изградњи стамбеног објекта у насељу Топлик напредују планираном динамиком

У власеничком насељу Топлик у току је изградња стамбеног објекта са 20 станова, вриједности 1.014.000 КМ. Тренутно се поставља кровна конструкција. Станови су намијењени за смјештај избјеглих и расељених, односно интерно расељених лица на подручју ове општине.

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић нагласио је да је ово велики корак у рјешавању питања стамбеног збрињавања избјеглих и расељених лица, додајући да тренутно у општини Власеница има око 470 породица из категорије расељених, интерно расељених лица и повратника, којима је потребно ријешити стамбено питање.

Учешће Општине Власеница у овом пројекту, уз обезбијеђену локацију и потребну документацију, је и рјешавање комуналне инфраструктуре, приступних путева, снабдијевања електричном енергијом.

Власеница је једна од девет општина и градова у Републици Срспкој које су обухваћене Потпројектом БиХ3 Регионалног програма стамбеног збрињавања.

Радове на изградњи објекта изводи фирма „Тектон“ из Бањалуке.

У власеничком насељу Топлик у току је изградња стамбеног објекта са 20 станова, вриједности 1.014.000 КМ. Тренутно се поставља кровна конструкција. Станови су намијењени за смјештај избјеглих и расељених, односно интерно расељених лица на подручју ове општине. Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић нагласио је да је ово велики корак у рјешавању питања стамбеног збрињавања избјеглих и расељених лица, додајући да тренутно у општини Власеница има око 470 породица из категорије расељених, интерно расељених лица и повратника, којима је потребно ријешити стамбено питање. Учешће Општине Власеница у овом пројекту, уз обезбијеђену локацију и потребну документацију, је и рјешавање комуналне инфраструктуре, приступних…

Review Overview

User Rating: Be the first one !