Home » Uncategorized @sr » На територији РЈ „Електродистрибуција“ Власеница проглашена ванредна околност

На територији РЈ „Електродистрибуција“ Власеница проглашена ванредна околност

Због јаког олујног вјетра који је погодио територију коју покрива ЗЕДП „Електро-Бијељина“, а.д. Бијељина, РЈ „Електродистрибуција“ Власеница дана 04.06.2020. године и 05.06.2020. године, Руководилац РЈ „Електродистрибуција“ Власеница на основу члана 119. и члана 120. Правилника о организацији и начину управљања дистрибутивним мрежама, а уз сагласност директора ЗЕДП „Електро-Бијељина“ а.д. Бијељина проглашава:

ВАНРЕДНЕ ОКОЛНОСТИ НА ТЕРИТОРИЈИ – РЈ „Електродистрибуција“ Власеница.

Према званичним подацима Републичког хидрометеролошког завода Републике Српске на територији коју покрива РЈ „Електродистрибуција“ Власеница издат је жути метеоаларм за вјетар, а забиљежени су удари вјетра до 80 km/h, такође из Републичког хидрометеролошког завода Републике Српске упозоравају на јак олујни вјетар за дане викенда.

Молимо све купце и привредне субјекте за разумјевање, те да своје процесе прилагоде стању ванредних околности. Све расположиве екипе су на терену и дају велике напоре на отклањању кварова и санацији дистрибутивних мрежа.

Због јаког олујног вјетра који је погодио територију коју покрива ЗЕДП „Електро-Бијељина“, а.д. Бијељина, РЈ „Електродистрибуција“ Власеница дана 04.06.2020. године и 05.06.2020. године, Руководилац РЈ „Електродистрибуција“ Власеница на основу члана 119. и члана 120. Правилника о организацији и начину управљања дистрибутивним мрежама, а уз сагласност директора ЗЕДП „Електро-Бијељина“ а.д. Бијељина проглашава: ВАНРЕДНЕ ОКОЛНОСТИ НА ТЕРИТОРИЈИ – РЈ „Електродистрибуција“ Власеница. Према званичним подацима Републичког хидрометеролошког завода Републике Српске на територији коју покрива РЈ „Електродистрибуција“ Власеница издат је жути метеоаларм за вјетар, а забиљежени су удари вјетра до 80 km/h, такође из Републичког хидрометеролошког завода Републике Српске упозоравају на јак олујни вјетар…

Review Overview

User Rating: Be the first one !