Home » Uncategorized @sr » Начелник општине наградио најуспјешније ученике и наставнике ОШ „Вук Караџић“

Начелник општине наградио најуспјешније ученике и наставнике ОШ „Вук Караџић“

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић и ове године наградио је ученике и наставнике Основне школе „Вук Караџић“ у Власеници, који су постигли запажене резултате и дали допринос развоју и афирмацији ове васпитно-образовне установе.

За постигнуте резултате у текућој школској години начелник општине наградио је ученика генерације Свјетлану Продановић и носиоце дипломе „Вук Караџић“: Марију Пантелић, Софију Николић, Андреју Станковић, Невену Ристановић, Стефана Лазаревића, Марину Секулић и Јелену Челић.  Међу награђенима су и Сара Мекић, која је освојила прву награду на ликовном конкурсу поводом Дана Републике Српске и женска кошаркашка екипа, актуелне шампионке Републике Српске.

Награђени су и наставници Јованка Влачић, Даница Станишић, Његош Арнаут и Далибор Видовић.

Директорица школе Данка Милић Кезуновић уручила је захвалнице драмској секцији и школском хору, као и наставницама које воде ове секције за допринос у организацији свечане академије која је уприличена поводом Дана Републике.

Директорица школе захвалила је руководству општине на подршци и успјешној сарадњи, истичући да локална управа прати и подржава рад ове установе, што представља мотивацију за нове успјехе.

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић рекао је да се традиција награђивања најуспјешнијих наставља, упркос актуелној ситуацији, истичући да локална управа улаже значајне напоре са циљем унапређења услова образовања на свим нивоима, од предшколског до високог.
„У завршној фази су радови на реконструкцији обданишта „Први кораци“. Када је у питању основна школа, извршили смо реконструкцију и адаптацију просторија за први разред, санацију мокрих чворова и замјену подова у цијелој школи. У плану је набавка рачунарске опреме и намјештаја, уз подршку Владе Републике Српске. У средњошколском центру од предстојеће школске године на располагању је нови смјер – фармацеутски техничар, сваке године повећава се број уписаних ученика, једна смо од ријетких општина која је организовала превоз ученика основне и средње школе“, истакао је начелник Краљевић, додајући да је у току набавка новог аутобуса за превоз ђака, као и да се планира уређење спортских терена и игралишта за најмлађе.

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић и ове године наградио је ученике и наставнике Основне школе „Вук Караџић“ у Власеници, који су постигли запажене резултате и дали допринос развоју и афирмацији ове васпитно-образовне установе. За постигнуте резултате у текућој школској години начелник општине наградио је ученика генерације Свјетлану Продановић и носиоце дипломе „Вук Караџић“: Марију Пантелић, Софију Николић, Андреју Станковић, Невену Ристановић, Стефана Лазаревића, Марину Секулић и Јелену Челић.  Међу награђенима су и Сара Мекић, која је освојила прву награду на ликовном конкурсу поводом Дана Републике Српске и женска кошаркашка екипа, актуелне шампионке Републике Српске. Награђени су и наставници Јованка Влачић,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !