Задње објављено
Home » Uncategorized @sr » Начелник општине додијелио дипломе полазницима Љетње школе енглеског језика

Начелник општине додијелио дипломе полазницима Љетње школе енглеског језика

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић данас је додијелио дипломе учесницима Љетње школе енглеског језика, која је, под покровитељством Општинe Власеница, реализована у сарадњи са власеничким Центром за социјални рад.

Начелник Краљевић рекао је да је петнаест малишана из Власенице, узраста од седам до дванаест година, похађало двомјесечну школу енглеског језика током љетњег распуста. Он је истакао да је то само једна од активности које локална управа реализује са циљем побољшања квалитета и услова формалног и неформалног образовања младих. Додао је да ће, с обзиром на интересовање дјеце и родитеља, организација бесплатне школе енглеског језика за најмлађе суграђане постати традиција.

Професорица енглеског језика Сања Ромић изразила је задовољство постигнутим резултатима и наду да ће се овај пројекат наставити и у будућности.

Школа има за циљ да код полазника развије осјећај за енглески језик на првом мјесту, а затим и да им кроз специјално осмишљене креативно – едукативне активности пружи прилику да сазнају како се треба изрaжавати и комуницирати на енглеском језику.

 

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић данас је додијелио дипломе учесницима Љетње школе енглеског језика, која је, под покровитељством Општинe Власеница, реализована у сарадњи са власеничким Центром за социјални рад. Начелник Краљевић рекао је да је петнаест малишана из Власенице, узраста од седам до дванаест година, похађало двомјесечну школу енглеског језика током љетњег распуста. Он је истакао да је то само једна од активности које локална управа реализује са циљем побољшања квалитета и услова формалног и неформалног образовања младих. Додао је да ће, с обзиром на интересовање дјеце и родитеља, организација бесплатне школе енглеског језика за најмлађе суграђане постати традиција. Професорица енглеског…

Review Overview

User Rating: Be the first one !