Home » Uncategorized @sr » Саопштење Општинског штаба за ванредне ситуације

Саопштење Општинског штаба за ванредне ситуације

Општински штаб за ванредне ситуације у Власеници данас је одржао 19. сједницу, на којој је закључено да се радно вријеме угоститељских објеката у дане викенда oграничава од 6.00 до 24.00 часа, док радним данима остаје непромијењено, од 06.00 до 23.00 часа.

Са циљем превенције ширења вируса корона, све мјере остају на снази до 31.08.2020. године, у складу са закључцима Републичког штаба за ванредне ситуације.

Штаб подсјећа грађане да је и даље на снази забрана јавних окупљања у групама већим од 50 лица, као и обавеза предузимања мјера прописаних у Упутству ЈЗУ Институт за јавно здравство Републике Српске за субјекте којима је дозвољено обављање дјелатности.

Општински штаб за ванредне ситуације у Власеници данас је одржао 19. сједницу, на којој је закључено да се радно вријеме угоститељских објеката у дане викенда oграничава од 6.00 до 24.00 часа, док радним данима остаје непромијењено, од 06.00 до 23.00 часа. Са циљем превенције ширења вируса корона, све мјере остају на снази до 31.08.2020. године, у складу са закључцима Републичког штаба за ванредне ситуације. Штаб подсјећа грађане да је и даље на снази забрана јавних окупљања у групама већим од 50 лица, као и обавеза предузимања мјера прописаних у Упутству ЈЗУ Институт за јавно здравство Републике Српске за субјекте којима…

Review Overview

User Rating: Be the first one !