Home » Uncategorized @sr » Свјетска бициклистичка елита у суботу у Власеници

Свјетска бициклистичка елита у суботу у Власеници

Општини Власеница припала је част да и ове године буде дио једне од најзначајнијих спортских манифестација у региону, Meђународне бициклистичке трке „Београд- Бањалука“ која је уврштена у највиши ранг Међународне бициклистичке уније. Власеница ће 5. септембра (субота) бити домаћин циља друге етапе трке.

Тим поводом, Општина Власеница позива грађане да у суботу, 5.9.2020. године у 14.00 часова, дођу на Трг српских бораца  и да својим присуством дају подршку такмичарима. Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић истиче да ће трка бити одржана уз најоштрије мјере заштите од корона вируса, посебно апелујући на ризичне групе грађана (особе са респираторним обољењима, хронични болесници и други) да буду одговорни и остану код куће.

 

 

Општини Власеница припала је част да и ове године буде дио једне од најзначајнијих спортских манифестација у региону, Meђународне бициклистичке трке „Београд- Бањалука“ која је уврштена у највиши ранг Међународне бициклистичке уније. Власеница ће 5. септембра (субота) бити домаћин циља друге етапе трке. Тим поводом, Општина Власеница позива грађане да у суботу, 5.9.2020. године у 14.00 часова, дођу на Трг српских бораца  и да својим присуством дају подршку такмичарима. Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић истиче да ће трка бити одржана уз најоштрије мјере заштите од корона вируса, посебно апелујући на ризичне групе грађана (особе са респираторним обољењима, хронични болесници и други) да буду…

Review Overview

User Rating: Be the first one !