Home » Uncategorized @sr » Позив пољопривредним произвођачима да присуствују стручном предавању

Позив пољопривредним произвођачима да присуствују стручном предавању

Општинска управа општине Власеница , у сарадњи са Регионалном савјетодавном службом Бијељина која дјелује у оквиру Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске, у сриједу 09.09.2020. године у 11.00 часова организује стручна предавања из области повртларске производње у заштићеном простору.

Практични дио едукације укључиће обилазак пољопривредног произвођача са подручја општине Власеница.

Позивамо све заинтересоване пољопривредне произвођаче да присуствују предавању које ће бити одржано у сали за сједнице Скупштине општине Власеница.

Општинска управа општине Власеница , у сарадњи са Регионалном савјетодавном службом Бијељина која дјелује у оквиру Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске, у сриједу 09.09.2020. године у 11.00 часова организује стручна предавања из области повртларске производње у заштићеном простору. Практични дио едукације укључиће обилазак пољопривредног произвођача са подручја општине Власеница. Позивамо све заинтересоване пољопривредне произвођаче да присуствују предавању које ће бити одржано у сали за сједнице Скупштине општине Власеница.

Review Overview

User Rating: Be the first one !