Home » Uncategorized @sr » Одржано предавање из области пластеничке производње

Одржано предавање из области пластеничке производње

Општинска управа општине Власеница, у сарадњи са Регионалном савјетодавном службом Бијељина која дјелује у оквиру Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске, организовала је стручна предавања из области повртларске производње у заштићеном простору, тј. пластеницима. Предавање је одржано у оквиру пројекта развоја конкурентности у руралним подручјима који финансира Међународни фонд за пољопривредни развој (ИФАД).

Стеван Месаровић, дипломирани инжењер пољопривреде, говорио је о развоју пластеничке производње и конкурентности пољопривреде на подручју Републике Српске. Истакао је да овакве едукације доприносе одрживости пољопривредне производње у заштићеном простору кроз повећање тржишности производа.

Након предавања учесници су посјетили пластеник пољопривредног произвођача из Власенице гдје су добили практичне савјете о овој врсти производње.

Општинска управа општине Власеница, у сарадњи са Регионалном савјетодавном службом Бијељина која дјелује у оквиру Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске, организовала је стручна предавања из области повртларске производње у заштићеном простору, тј. пластеницима. Предавање је одржано у оквиру пројекта развоја конкурентности у руралним подручјима који финансира Међународни фонд за пољопривредни развој (ИФАД). Стеван Месаровић, дипломирани инжењер пољопривреде, говорио је о развоју пластеничке производње и конкурентности пољопривреде на подручју Републике Српске. Истакао је да овакве едукације доприносе одрживости пољопривредне производње у заштићеном простору кроз повећање тржишности производа. Након предавања учесници су посјетили пластеник пољопривредног произвођача из Власенице гдје су…

Review Overview

User Rating: Be the first one !