Home » Uncategorized @sr » Акција добровољног давања крви

Акција добровољног давања крви

У данашњој акцији добровољног давања крви у власеничком Дому здравља прикупљена је 21 доза крви. Учешће у акцији узели су волонтери Општинске организације Црвеног крста, представници јавних предузећа и установа, као и дугогодишњи даваоци крви. Једна од њих је и Добринка Аврамовић, главна медицинска сестра у Дому здравља у Власеници.

„Увијек се радо одазовем оваквим акцијама. С обзиром на то да сам лаборант дуги низ година, свјесна сам колико значи једна кап крви, а посебно сам поносна на ово што ми данас радимо, јер на овај начин одајемо почаст Јуришном одреду“, рекла је Аврамовићева.

Ова хумана активност реализована је у сарадњи са Заводом за трансфузију крви Зворник, у оквиру обљежавања 28. годишњице од оснивања Јуришног одреда Власеница, елитне јединице Војске Републике Српске.

У данашњој акцији добровољног давања крви у власеничком Дому здравља прикупљена је 21 доза крви. Учешће у акцији узели су волонтери Општинске организације Црвеног крста, представници јавних предузећа и установа, као и дугогодишњи даваоци крви. Једна од њих је и Добринка Аврамовић, главна медицинска сестра у Дому здравља у Власеници. „Увијек се радо одазовем оваквим акцијама. С обзиром на то да сам лаборант дуги низ година, свјесна сам колико значи једна кап крви, а посебно сам поносна на ово што ми данас радимо, јер на овај начин одајемо почаст Јуришном одреду“, рекла је Аврамовићева. Ова хумана активност реализована је у…

Review Overview

User Rating: Be the first one !