Задње објављено
Home » Uncategorized @sr » Настављају се радови на санацији стамбених зграда и путне инфраструктуре

Настављају се радови на санацији стамбених зграда и путне инфраструктуре

Како је раније најављено, у градском подручју општине Власеница настављени су пројекти суфинансирања заједница етажних власника у обнови објеката.

Након што су завршени радови на замјени кровног покривача и изградњи фасаде на стамбеној згради у улици Српских рањеника, почела је замјена комплетне кровне конструкције и кровног покривача на згради у улици Петра Кочића број 1 у којој живи 9 породица. Радове изводи занатско предузеће „Олук“ Тишча, а њихова вриједност је 18.720 КМ. Радове на санацији стамбених зграда финансирају Општина Власеница и заједнице етажних власника са по 50%. Упоредо са овим, изводе се радови на модернизацији паркинг платоа и прилазног пута у насељу Аделите.

Такође, настављени су радови на санацији и изградњи путне инфраструктуре. У приградском насељу Луке изводе се припремни радови за асфалтирање пута према Виселцу. Овај пут свакодневно користи велики број рекреативаца и становника овог насеља.

 

Како је раније најављено, у градском подручју општине Власеница настављени су пројекти суфинансирања заједница етажних власника у обнови објеката. Након што су завршени радови на замјени кровног покривача и изградњи фасаде на стамбеној згради у улици Српских рањеника, почела је замјена комплетне кровне конструкције и кровног покривача на згради у улици Петра Кочића број 1 у којој живи 9 породица. Радове изводи занатско предузеће "Олук" Тишча, а њихова вриједност је 18.720 КМ. Радове на санацији стамбених зграда финансирају Општина Власеница и заједнице етажних власника са по 50%. Упоредо са овим, изводе се радови на модернизацији паркинг платоа и прилазног пута у насељу…

Review Overview

User Rating: Be the first one !