Home » Uncategorized @sr » У понедјељак, 12. октобра, Сајам женског предузетништва у Власеници

У понедјељак, 12. октобра, Сајам женског предузетништва у Власеници

Општина Власеница и Удружење за развој и афирмацију друштва „НОДАС“ Сарајево позивају грађане да посјете Сајам женског предузетништва који ће бити одржан у понедјељак, 12. октобра, на платоу код градског стадиона. Oтварање Сајма планирано је у 10.00 часова.

Сајам ће бити организован у оквиру пројекта „Оснаживање пољопривредних, предузетничких и услужних предузећа под вођством жена“, а своје производе и услуге представиће кориснице пројекта из Власенице, Кладња и Коњица. Учешће на Сајму узеће и власеничко Удружење жена „Подриње“.

Општина Власеница и Удружење за развој и афирмацију друштва "НОДАС" Сарајево позивају грађане да посјете Сајам женског предузетништва који ће бити одржан у понедјељак, 12. октобра, на платоу код градског стадиона. Oтварање Сајма планирано је у 10.00 часова. Сајам ће бити организован у оквиру пројекта "Оснаживање пољопривредних, предузетничких и услужних предузећа под вођством жена", а своје производе и услуге представиће кориснице пројекта из Власенице, Кладња и Коњица. Учешће на Сајму узеће и власеничко Удружење жена "Подриње".

Review Overview

User Rating: Be the first one !