Задње објављено
sren
Home » Uncategorized @sr » Начелник општине донирао рачунарску опрему РЈ „Поште Српске“ у Власеници

Начелник општине донирао рачунарску опрему РЈ „Поште Српске“ у Власеници

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић данас је донирао рачунарску опрему Радној јединици а.д. „Поште Српске“ у Власеници, која ће унаприједити рад ове службе.

Начелник Краљевић рекао је да су приликом његове недавне посјете овом колективу запослени истакли проблем неадекватне и застарјеле рачунарске опреме која им отежава свакодневни рад.

У сусрет Свјетском дану поште који се обиљежава 9. октобра, стигла је нова опрема која је обрадовала запослене.

Управник Радне јединице „Поште Српске“ Власеница Добрислав Ступаревић, у име колектива, изразио је захвалност локалној управи на брзом реаговању, истичући да ће им нови рачунар и штампач много значити у обављању радних задатака.

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић данас је донирао рачунарску опрему Радној јединици а.д. "Поште Српске" у Власеници, која ће унаприједити рад ове службе. Начелник Краљевић рекао је да су приликом његове недавне посјете овом колективу запослени истакли проблем неадекватне и застарјеле рачунарске опреме која им отежава свакодневни рад. У сусрет Свјетском дану поште који се обиљежава 9. октобра, стигла је нова опрема која је обрадовала запослене. Управник Радне јединице "Поште Српске" Власеница Добрислав Ступаревић, у име колектива, изразио је захвалност локалној управи на брзом реаговању, истичући да ће им нови рачунар и штампач много значити у обављању радних задатака.

Review Overview

User Rating: Be the first one !