Задње објављено
Home » Uncategorized @sr » Oдржан Сајам женског предузетништва

Oдржан Сајам женског предузетништва

Данас је у Власеници одржан Сајам женског предузетништва, у оквиру пројекта „Оснаживање пољопривредних, предузетничких и услужних предузећа под вођством жена“, који имплементирају Општина Власеница и Удружење за развој и афирмацију друштва „НОДАС“ Сарајево. Своје производе и услуге излагале су кориснице пројекта из Власенице, Кладња и Коњица. Такође, на Сајму су се представила удружења жена из Власенице, Кладња, Коњица и Јабланице.

Сајам је отворио начелник општине Власеница Мирослав Краљевић, а присуствовали су и представници Општине Власеница и грађани. Укупно 40 корисница из све три пројектне општине узело је учешће на Сајму.

 

Данас је у Власеници одржан Сајам женског предузетништва, у оквиру пројекта "Оснаживање пољопривредних, предузетничких и услужних предузећа под вођством жена", који имплементирају Општина Власеница и Удружење за развој и афирмацију друштва "НОДАС" Сарајево. Своје производе и услуге излагале су кориснице пројекта из Власенице, Кладња и Коњица. Такође, на Сајму су се представила удружења жена из Власенице, Кладња, Коњица и Јабланице. Сајам је отворио начелник општине Власеница Мирослав Краљевић, а присуствовали су и представници Општине Власеница и грађани. Укупно 40 корисница из све три пројектне општине узело је учешће на Сајму.  

Review Overview

User Rating: Be the first one !