Home » Uncategorized @sr » Начелник општине обишао припремне радове за асфалтирање платоа у насељу Аделите

Начелник општине обишао припремне радове за асфалтирање платоа у насељу Аделите

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић обишао је радове у насељу Аделите, гдје се, како је у претходном периоду најавио, врши реконструкција и модернизација прилазног пута и паркинг платоа.

Предузеће „ЗВОРНИКПУТЕВИ“ а.д. Зворник тренутно завршава припрему за асфалтирање која је била веома захтјевна и комплексна, с обзиром на то да се ради o инфраструктури која је током година, усљед нодржавања знатно оштећена. До краја седмице биће завршено асфалтирање.

Станари стамбених зграда у овом насељу које броји велики број домаћинстава изразили су задовољство што се након низа година дугорочно рјешава проблем са којим су се свакодневно сусретали.

Санација и реконструкција локалних путева на подручју општине Власеница дио је великог пројекта који је започет 2017. године.

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић обишао је радове у насељу Аделите, гдје се, како је у претходном периоду најавио, врши реконструкција и модернизација прилазног пута и паркинг платоа. Предузеће "ЗВОРНИКПУТЕВИ" а.д. Зворник тренутно завршава припрему за асфалтирање која је била веома захтјевна и комплексна, с обзиром на то да се ради o инфраструктури која је током година, усљед нодржавања знатно оштећена. До краја седмице биће завршено асфалтирање. Станари стамбених зграда у овом насељу које броји велики број домаћинстава изразили су задовољство што се након низа година дугорочно рјешава проблем са којим су се свакодневно сусретали. Санација и реконструкција локалних путева на…

Review Overview

User Rating: Be the first one !