Home » Uncategorized @sr » Изграђена заштитна ограда у насељу Заједница

Изграђена заштитна ограда у насељу Заједница

У градском насељу Заједница, уз подршку њемачке невладине организације „Хелп“, изграђена је заштитна ограда уз саобраћајницу.

Начелник општине Власеница рекао је да је на овај начин дугорочно ријешен проблем једне од најпроблематичнијих тачака у градском подручју.

„Ради се о веома специфичном терену, проблеми су изражени посебно у зимском периоду. Дешавале су се саобраћајне незгоде у више наврата. Идентификовали смо овај проблем и, уз консултације са представницима организације „Хелп“, са којима имамо вишегодишњу успјешну сарадњу, покренули процедуру за његово рјешавање. Наш задатак је да водимо рачуна о грађанима, а с обзиром на то да се ова критична тачка налази у насељу које броји велики број домаћинстава, на овај начин спријечићемо несреће и нежељене посљедице. Задовољство нам је што смо прије сњежних падавина успјели реализовати овај пројекат“, изјавио је начелник Краљевић.

Вриједност радова износи 8.108 КМ, а звођач је предузеће „Сигнал пром“ Зворник.

У градском насељу Заједница, уз подршку њемачке невладине организације „Хелп“, изграђена је заштитна ограда уз саобраћајницу. Начелник општине Власеница рекао је да је на овај начин дугорочно ријешен проблем једне од најпроблематичнијих тачака у градском подручју. "Ради се о веома специфичном терену, проблеми су изражени посебно у зимском периоду. Дешавале су се саобраћајне незгоде у више наврата. Идентификовали смо овај проблем и, уз консултације са представницима организације „Хелп“, са којима имамо вишегодишњу успјешну сарадњу, покренули процедуру за његово рјешавање. Наш задатак је да водимо рачуна о грађанима, а с обзиром на то да се ова критична тачка налази у насељу…

Review Overview

User Rating: Be the first one !