Home » Uncategorized @sr » Мирослав Краљевић и у наредне четири године на челу општине Власеница

Мирослав Краљевић и у наредне четири године на челу општине Власеница

Мирослав Краљевић, кандидат Савеза независних социјалдемократа за начелника општине на Локалним изборима 2020, и у наредне четири године биће на челу општине Власеница. Према прелиминарним резултатима, кандидат Мирослав Краљевић на 17 редовних бирачких мјеста освојио је 3.061 глас, док опозициони кандидат  има 1.759 гласова.

Начелник Краљевић истиче да је и очекивао да СНСД направи историјски резултат.

„Ово што се десило вечерас у Власеници је резултат мога рада у протекле четири године. Као начелник сам се трудио да радим у интересу свих грађана Власенице, наше локалне заједнице, и то се показало као исправно. Заиста ми је задовољство да све оно што сам ја са сарадницима и са свим људима који су чинили власт у протекле четири године, гдје је било заиста одрицања и од породице и од хиљаду неких других ствари, јер смо давали свој максимум на послу, дало резултат. Драго ми је што су грађани Власенице кренули напријед и ја честитам свим грађанима који су оцијенили наш рад више него позитивно“, казао је начелник Kраљевић.

Краљевић је додао да ће наставити да ради за добробит Власеничана.

„У наредне четири године ћу Власеницу учинити много љепшим и много бољим за живот и гарантујем да сви они параметри који су били 2016. године, које смо ми подигли у сваком смислу. Наш циљ је да се заустави исељавање, да се подигне привреда, пољопривреда, да се отварају нова радна мјеста. Мислим да ће и инвеститори са којима сам ја разговарао у протеклом периоду, препознати наш рад, труд, ентузијазам, да ће схватити да смо стабилна општина, да заслужујемо  бољу будућност“, закључио је начелник Власенице.

Мирослав Краљевић, кандидат Савеза независних социјалдемократа за начелника општине на Локалним изборима 2020, и у наредне четири године биће на челу општине Власеница. Према прелиминарним резултатима, кандидат Мирослав Краљевић на 17 редовних бирачких мјеста освојио је 3.061 глас, док опозициони кандидат  има 1.759 гласова. Начелник Краљевић истиче да је и очекивао да СНСД направи историјски резултат. „Ово што се десило вечерас у Власеници је резултат мога рада у протекле четири године. Као начелник сам се трудио да радим у интересу свих грађана Власенице, наше локалне заједнице, и то се показало као исправно. Заиста ми је задовољство да све оно што…

Review Overview

User Rating: Be the first one !