Home » Uncategorized @sr » Oпштински штаб за ванредне ситуације подсјећа грађане на обавезу поштовања мјера

Oпштински штаб за ванредне ситуације подсјећа грађане на обавезу поштовања мјера

Општински штаб за ванредне ситуације у Власеници подсјећа грађане на Наредбу која је на снази до 30.11.2020. године, а којом је прописана забрана приватних окупљања у групама већим од 5 (пет) лица – прослава крсних слава, рођендана и друга приватна окупљања у затвореном простору.

Приликом уласка лица у трговинске, угоститељске, занатске, услужне и друге објекте обавезно је спровођење дезинфекције руку и контролисање ношења заштитне маске.

Командант штаба издао је наредбу за појачане контроле Комуналне полиције и надлежних инспекција, што подразумијева двадесетчетворочасовни надзор и контролу поштовања мјера, као и санкционисање непоштовања мјера и наредби, уз асистенцију Полицијске станице Власеница.

 

Општински штаб за ванредне ситуације у Власеници подсјећа грађане на Наредбу која је на снази до 30.11.2020. године, а којом је прописана забрана приватних окупљања у групама већим од 5 (пет) лица - прослава крсних слава, рођендана и друга приватна окупљања у затвореном простору. Приликом уласка лица у трговинске, угоститељске, занатске, услужне и друге објекте обавезно је спровођење дезинфекције руку и контролисање ношења заштитне маске. Командант штаба издао је наредбу за појачане контроле Комуналне полиције и надлежних инспекција, што подразумијева двадесетчетворочасовни надзор и контролу поштовања мјера, као и санкционисање непоштовања мјера и наредби, уз асистенцију Полицијске станице Власеница.  

Review Overview

User Rating: Be the first one !