Home » Uncategorized @sr » У суботу, 12. децембра, Хуманитарни базар за Миљану

У суботу, 12. децембра, Хуманитарни базар за Миљану

У суботу, 12. децембра, од 11.00 до 15.00 часова на градском тргу у Власеници биће организован „Новогодишњи хуманитарни базар – Власеничани за Миљану“. Миљана Бобар из Власенице рођена је 2004. године са церебралном парализом, а болује и  од једног од најтежих облика епилепсије.

Иницијативу за организовање ове хуманитарне акције покренула је учитељица Душанка Сушић, а за кратко вријеме велики број грађана подржао је идеју.

Миљанина породица није у могућности да скупи новац за основне лијекове који мјесечно коштају 300 КМ. У посљедње вријеме Миљанино здравствено стање је погоршано и њена мајка мора да буде уз њу 24 часа дневно, што јој онемогућава било какво запослење.

Грађани су показали велико интересовање да донирају посластице, књиге, играчке, декоративне предмете и оно што је сада актуелно – новогодишње пакетиће и украсе. И одређени број приватних предузетника подржао је акцију, те ће посјетиоци базара имати прилику да купе ваучере за козметичке, фризерске, и аутомеханичарске услуге, а сав новац прикупљен од продаје биће дониран за Миљанино лијечење.

Општина Власеница позива грађане да у суботу посјете базар и својим доприносом помогну нашој суграђанки Миљани за љепше дјетињство и безбрижну будућност.

 

У суботу, 12. децембра, од 11.00 до 15.00 часова на градском тргу у Власеници биће организован "Новогодишњи хуманитарни базар - Власеничани за Миљану". Миљана Бобар из Власенице рођена је 2004. године са церебралном парализом, а болује и  од једног од најтежих облика епилепсије. Иницијативу за организовање ове хуманитарне акције покренула је учитељица Душанка Сушић, а за кратко вријеме велики број грађана подржао је идеју. Миљанина породица није у могућности да скупи новац за основне лијекове који мјесечно коштају 300 КМ. У посљедње вријеме Миљанино здравствено стање је погоршано и њена мајка мора да буде уз њу 24 часа дневно, што јој онемогућава…

Review Overview

User Rating: Be the first one !