Home » Uncategorized @sr » Честитка начелника општине поводом Дана Републике Српске

Честитка начелника општине поводом Дана Републике Српске

Поштовани суграђани, драги моји Власеничани!

Срећан нам 9. јануар – Дан Републике Српске!

Дан  Светог архиђакона Стефана  1992. године  у нашој историји остаје записан по највећој побједи српског народа у посљедњем стољећу. Тог дана ударени су темељи нашој кући, нашој Републици  Српској. У њеним темељима су кости и крв наших највећих синова. Дан када славимо 29. рођендан наше отаџбине прилика је да се сјетимо бораца који су стварали Републику Српску, свих оних који су за њу дали своје животе  и ратних војних инвалида.  Њихова жртва  треба увијек да нас подсјећа на обавезу да чувамо своју земљу и да сложно идемо путем напретка и просперитета.

Ово је дан који с поносом треба да помињемо и свечано прослављамо, дан наше отаџбине. Јединствено и достојанствено  треба да чувамо своју земљу, своју слободу и свој мир.

Са жељом да још много рођендана наше Републике дочекамо заједно, честитам вам 9. јануар, Дан Републике Српске!

                                             Мирослав Краљевић, начелник општине Власеница

Поштовани суграђани, драги моји Власеничани! Срећан нам 9. јануар – Дан Републике Српске! Дан  Светог архиђакона Стефана  1992. године  у нашој историји остаје записан по највећој побједи српског народа у посљедњем стољећу. Тог дана ударени су темељи нашој кући, нашој Републици  Српској. У њеним темељима су кости и крв наших највећих синова. Дан када славимо 29. рођендан наше отаџбине прилика је да се сјетимо бораца који су стварали Републику Српску, свих оних који су за њу дали своје животе  и ратних војних инвалида.  Њихова жртва  треба увијек да нас подсјећа на обавезу да чувамо своју земљу и да сложно идемо…

Review Overview

User Rating: Be the first one !