Задње објављено
sren
Home » Uncategorized @sr » Саопштење Општинског штаба за ванредне ситуације

Саопштење Општинског штаба за ванредне ситуације

Oпштински штаб за ванредне ситуације у Власеници донио је наредбу којом су усаглашене општинске мјере са мјерама Републичког штаба за ванредне ситуације. Са циљем спречавања ширења вируса корона на територији Републике Српске и спасавања становништва, до 5. марта 2021. године:

– забрањена су сва јавна окупљања у групама већим од 50 лица, те сва приватна окупљања у групама већим од 10 лица (свадбе, крштења, рођендани, прославе и други породични скупови сличне природе);

– грађани су у обавези да у затвореном простору носе заштитну маску (прекривена уста, нос и брада).

Радно вријеме свим врстама угоститељских објеката за исхрану и пиће и свим приређивачима игара на срећу ограничава се од 06.00 до 22.00 часа.

Од 1.3.2021. године дозвољава се организација музике уживо у угоститељским објектима за смјештај, исхрану и пиће, уз поштовање свих епидемиолошких мјера.

Општински штаб за ванредне ситуације упозорава грађане да је погоршана епидемиолошка ситуација, те да строго поштују мјере које је прописао Институт за јавно здравство Републике Српске. Санкционисаће се свако непоштовање мјера у складу са Законом о јавном реду и миру и Законом о заштити становништва од заразних болести.

Текст Закључка Републичког штаба можете погледати на: Zakljucak220221.pdf (vladars.net)

 

Oпштински штаб за ванредне ситуације у Власеници донио је наредбу којом су усаглашене општинске мјере са мјерама Републичког штаба за ванредне ситуације. Са циљем спречавања ширења вируса корона на територији Републике Српске и спасавања становништва, до 5. марта 2021. године: – забрањена су сва јавна окупљања у групама већим од 50 лица, те сва приватна окупљања у групама већим од 10 лица (свадбе, крштења, рођендани, прославе и други породични скупови сличне природе); – грађани су у обавези да у затвореном простору носе заштитну маску (прекривена уста, нос и брада). Радно вријеме свим врстама угоститељских објеката за исхрану и пиће и…

Review Overview

User Rating: 0.4 ( 1 гласови)