Home » Uncategorized @sr » ОИК Власеница – измјена одлуке о именовању бирачких одбора

ОИК Власеница – измјена одлуке о именовању бирачких одбора

Општинска изборна комисија Власеница на сједници одржаној 14.05.2021. године донијела је одлуку о измјени и допуни одлуке о именовању бирачких одбора. Одлуку можете преузети на линку испод.

Измјена одлуке о именовању БО (pdf)

Измјене:

  • 103Б005 МЗ Мишари  – члан БО Пајић Радомирка, предложена од стране ОИК-е, разрјешава се дужности члана а на њено мјесто именује се Лазић Владинка, предложена испред ОИК-е.
  • 103Б006 МЗ Горњи Залуковик – члан БО Тодоровић Игњат, предложен од стране ОО СНСД, разрјешава се дужности предсједника а на његово мјесто именује се Голић Ранко, предложен испред ОИК-е.
  • 103Б007 МЗ Бакићи – члан БО Слијепчевић Стефан, предложен од стране ОИК-е, разрјешава се дужности члана а на њено мјесто именује се Бошковић Јелена, предложена испред ОИК-е. Замјеник члана БО Бошковић Јелена, предложена од стране ОИК-е, разрјешава се дужности замјеника а на њено мјесто именује се Слијепчевић Стефан, предложен испред ОИК-е.
  • 103Б010 МЗ Доњи Залуковик – члан БО Сушић Драшко, предложен од стране ОИК-е, разрјешава се дужности члана а на њено мјесто именује се Матић Сава, предложена од стране ОИК-е. Замјеник члана БО Матић Сава, предложена од стране ОИК-е, разрјешава се дужности замјеника члана БО а на њено мјесто именује се Сушић Драшко, предложен испред ОИК-е.
  • 103Б014 МЗ Тишчино Врело – члан БО Дракулић Александра, предложена од стране ОИК-е, разрјешава се дужности члана а на њено мјесто именује се Вукичевић Вујадин, предложен од стране ОИК-е. Замјеник члана БО Вукичевић Војин, предложен од стране ОИК-е, разрјешава се дужности замјеника члана БО а на његово мјесто именује се Дракулић Александра, предложена испред ОИК-е.