Home » Uncategorized @sr » ОИК Власеница – изабарани предсједници мјесних заједница

ОИК Власеница – изабарани предсједници мјесних заједница

Општинска изборна комисија општине Власеница обајвештава грађане да је дана 24.05.2021. године одржана конститутивна сједница за 14 Савјета мјесних заједница на подручју општине Власеница. За предсједнике мјесних заједница изабрани су:

Р.бр. Назив МЗ Презиме и име изабраног предсједника МЗ
1 МЗ Власеница Ђурић Горан
2 МЗ Писаквице Куљанчић Мехмед
3 МЗ Симићи Станимировић Јерко-Барон
4 МЗ Грабовица Муњић Митар
5 МЗ Мишари Ђурић Зоран
6 МЗ Горњи Залуковик Стојишић Александар
7 МЗ Бакићи Слијепчевић Слободан
8 МЗ Градина Реџић Мирзет
9 МЗ Цикоте Ђокић Живко
10 МЗ Доњи Залуковик Маринковић Жељко
11 МЗ Шадићи Илинчић Рајко
12 МЗ Церска Гобељић Шевко
13 МЗ Тишчино Врело Вукичевић Станимир
14 МЗ Топлик Дракулић Тања