Home » Uncategorized @sr » Јавни позива за додјелу старт пакета за воћарство

Јавни позива за додјелу старт пакета за воћарство

У склопу пројекта „Унапређење производње воћа на подручју општине Власеница“ и на основу Оквирног уговора закљученог између Пољопривредна задруга „ЗДРАВО“ и Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске, Јединица за координацију пољопривредних пројеката, број: 05/23 закључен дана 25.01.2023. године,   и на основу члана 5. Правилника о утврђивању услова, критеријума и поступка за остваривање права на додјелу старт пакета за воћарство у оквиру пројекта „Унапређење производње воћа на подручју општине Власеница“, начелник општине расписује Јавни позив за подношење захтјева за додјелу старт пакета за воћарство у оквиру бизнис плана ПЗ „Здраво“  – „Унапређење производње воћа на подручју општине Власеница

Општина Власеница у сарадњи са Пољопривредном задругом „ЗДРАВО“ и Министарством пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске, Јединица за координацију пољопривредних пројеката расписује Јавни позив за подношење захтјева за додјелу стрт пакета за воћарство. Пројекат суфинансира Општина Власеница 40%, Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске, Јединица за координацију пољопривредних пројеката 40% и крајњи корисник 20%.

Документи за преузимање: –Jaвни позивПравилникПријавни образацИзјава

Све додатне информације могу се добити у Одсјеку за развој општине Власеница, или на број телефона 056/490-159 сваким радним даном од 07:00-15:00 часова.

НАПОМЕНА: Јавни позив остаје отворен до 01.09.2023. године до 15:00 часова.