Home » Uncategorized @sr » Честитка начелника општине Власеница поводом Дана државности Србије

Честитка начелника општине Власеница поводом Дана државности Србије

У своје лично име и у име Општине Власеница, користим прилику да свим грађанима Републике Србије и свом српском народу упутим најсрдачније честитке поводом празника Сретења Господњег- Дана државности Србије.

Данас је дан када се са поносом сјећамо Сретењског устава, симбола заједничке борбе за слободу и самосталност српског народа и стварања самосталне српске државе. Република Српска и Србија имају снажне и нераскидиве братске везе, заједничку прошлост и тековине, а наша обавеза је да их сачувамо од заборава.

Нека овај велики хришћански празник српском народу донесе свако добро, просперитет, и снагу да истраје у овим изазовним временима када су нам саборност, његовање и очување вјере, културе и традиције најстабилнији основ одбране националних интереса.

То је једини начин да очувамо наше постојање, идентитет и коријене, а онда и да утемељимо сигурну будућност.

Такође, користим прилику да захвалим на безрезервној подршци народу Републике Српске, свим општинама и градовима, међу којима је и општина Власеница.

У своје лично име и у име Општине Власеница, користим прилику да свим грађанима Републике Србије и свом српском народу упутим најсрдачније честитке поводом празника Сретења Господњег- Дана државности Србије. Данас је дан када се са поносом сјећамо Сретењског устава, симбола заједничке борбе за слободу и самосталност српског народа и стварања самосталне српске државе. Република Српска и Србија имају снажне и нераскидиве братске везе, заједничку прошлост и тековине, а наша обавеза је да их сачувамо од заборава. Нека овај велики хришћански празник српском народу донесе свако добро, просперитет, и снагу да истраје у овим изазовним временима када су нам саборност,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !