Задње објављено
sren
Home » Uncategorized @sr » Одржана сједница Скупштине општине

Одржана сједница Скупштине општине

Дана 19.07.2018. године одржана је 16. редовна сједница Скупштине општине Власеница, на којој је усвојено неколико значајних одлука и извјештаја: Одлука о критеријумима за остваривање права на субвенционисање закупнине за стан, извјештаји о раду општинских борачких организација, предшколске установе „Први кораци“, те комисија које је именовала Скупштина општине.

Одборници су разматрали и усвојили извјештај о раду Полицијске станице Власеница за првих шест мјесеци ове године, у коме је наведено да је стање на подручју ове општине задовољавајуће и да је у односу на ранији период знатно смањена стопа криминалитета,  као и број прекршаја у саобраћају.

На сједници је усвојен преднацрт Акционог плана за превенцију и сузбијање насиља према женама и насиља у породици за период 2018 – 2022.

За вршиоца дужности начелника Одјељења за привреду и друштвене дјелатности у Општини Власеница именована је Јелена Шеовац, умјесто досадашњег начелника одјељења Мирзе Сарачевића.

Дана 19.07.2018. године одржана је 16. редовна сједница Скупштине општине Власеница, на којој је усвојено неколико значајних одлука и извјештаја: Одлука о критеријумима за остваривање права на субвенционисање закупнине за стан, извјештаји о раду општинских борачких организација, предшколске установе „Први кораци“, те комисија које је именовала Скупштина општине. Одборници су разматрали и усвојили извјештај о раду Полицијске станице Власеница за првих шест мјесеци ове године, у коме је наведено да је стање на подручју ове општине задовољавајуће и да је у односу на ранији период знатно смањена стопа криминалитета,  као и број прекршаја у саобраћају. На сједници је усвојен преднацрт Акционог плана…

Review Overview

User Rating: Be the first one !