Home » Uncategorized @sr » Почела санација улице Светих апостола Петра и Павла

Почела санација улице Светих апостола Петра и Павла

Радови на санацији улица у урбаном подручју Власенице се настављају.

Предузеће „Зворникпутеви“ започело је припремне радове за санацију 110 метара дугачке дионице улице Светих апостола Петра и Павла, и то од раскрснице са Светосавском улицом до раскрснице са улицом Краља Петра. Ради се о једној од најпрометнијих градских улица, која није обнављана годинама, па је током времена знатно оштећена.

Санација ће трајати 10 дана, а инвеститор пројекта, Општина Власеница, уложиће у овај подухват више од 30.000 КМ. Tоком радова, поменута дионица биће затворена за саобраћај.

Поред асфалтирања саобраћајнице, радиће се постављање нових ивичњака и санација тротоара.

 

Радови на санацији улица у урбаном подручју Власенице се настављају. Предузеће "Зворникпутеви" започело је припремне радове за санацију 110 метара дугачке дионице улице Светих апостола Петра и Павла, и то од раскрснице са Светосавском улицом до раскрснице са улицом Краља Петра. Ради се о једној од најпрометнијих градских улица, која није обнављана годинама, па је током времена знатно оштећена. Санација ће трајати 10 дана, а инвеститор пројекта, Општина Власеница, уложиће у овај подухват више од 30.000 КМ. Tоком радова, поменута дионица биће затворена за саобраћај. Поред асфалтирања саобраћајнице, радиће се постављање нових ивичњака и санација тротоара.  

Review Overview

User Rating: Be the first one !