Home » Uncategorized @sr » Додијељена помоћ за санацију штете од невремена

Додијељена помоћ за санацију штете од невремена

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић уручио је новчану помоћ за девет домаћинстава чији су стамбени објекти претрпјели највећа оштећења током невремена у децембру прошле године.

Помоћ у укупном износу од 5.000 КМ прикупљена је путем рачуна за помоћ у санацији штете изазване олујним невременом, а одлуком начелника општине о расподјели средстава, помоћ је додијељена породицама чији су домови остали без крова, а које нису биле у могућности да саме финансирају санирање штете.

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић рекао је да је у невремену оштећено 300 стамбених, јавних и привредних објеката на подручју Власенице.

Подсјећамо, снажан олујни вјетар, који је у децембру 2017. године захватио подручје општине Власеница, причинио је огромну материјалну штету на стамбеним објектима, јавним и другим установама, те инфраструктури. Помоћ становништву ове општине у претходном периоду пружили су: Влада Републике Српске, Црвени крст Републике Српске, у сарадњи са Друштвом Црвеног крста/крижа БиХ, те појединци који су новчаним прилозима помогли најугроженије.

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић уручио је новчану помоћ за девет домаћинстава чији су стамбени објекти претрпјели највећа оштећења током невремена у децембру прошле године. Помоћ у укупном износу од 5.000 КМ прикупљена је путем рачуна за помоћ у санацији штете изазване олујним невременом, а одлуком начелника општине о расподјели средстава, помоћ је додијељена породицама чији су домови остали без крова, а које нису биле у могућности да саме финансирају санирање штете. Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић рекао је да је у невремену оштећено 300 стамбених, јавних и привредних објеката на подручју Власенице. Подсјећамо, снажан олујни вјетар, који је у децембру 2017. године захватио подручје…

Review Overview

User Rating: 4.8 ( 1 гласови)