Home » Uncategorized @sr » Одржана сједница Савјета за безбједност саобраћаја

Одржана сједница Савјета за безбједност саобраћаја

Данас је одржана сједница Савјета за безбједност саобраћаја општине Власеница, на којој се говорило о организовању манифестације „Дан безбједности саобраћаја“, која ће у увој општини бити одржана 20. септембра 2018. године.

У оквиру манифестације, кроз едукативни, забавни програм и такмичарски дио, најмлађи суграђани, те ученици основне и средње школе учиће о саобраћајној безбједности. Циљ манифестације је и да се грађанима Власенице укаже на значај поштовања прописа из области безбједности саобраћаја.

Oрганизатор манифестације је Општина Власеница, уз подршку Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске.

Данас је одржана сједница Савјета за безбједност саобраћаја општине Власеница, на којој се говорило о организовању манифестације "Дан безбједности саобраћаја", која ће у увој општини бити одржана 20. септембра 2018. године. У оквиру манифестације, кроз едукативни, забавни програм и такмичарски дио, најмлађи суграђани, те ученици основне и средње школе учиће о саобраћајној безбједности. Циљ манифестације је и да се грађанима Власенице укаже на значај поштовања прописа из области безбједности саобраћаја. Oрганизатор манифестације је Општина Власеница, уз подршку Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске.

Review Overview

User Rating: Be the first one !