Home » Uncategorized @sr » Почеле припреме власеничког Сајма пољопривреде и привреде

Почеле припреме власеничког Сајма пољопривреде и привреде

Власенички Сајам пољопривреде и привреде, 4. по реду, биће одржан 11. и 12. октобра у СШЦ „Милорад Влачић“ у Власеници. Јесења смотра окупиће и ове године велики број излагача, који ће представити своје производе и услуге.

Организациони одбор, који чине представници свих релевантних институција и сектора, започео је припреме за одржавање ове манифестације.

Основни циљ сајма је афирмација и промоција пољопривредне и привредне производње у различитим областима. То је прилика да произвођачи испромовишу своје производе и остваре профит, а уједно и да успоставе контакте и унаприједе своје пословање, док посјетиоци, поред богате понуде, могу да присуствују стручним предавањима из области пољопривреде. Организатор манифестације, Општина Власеница, сваке године обезбиједи вриједне награде за најуспјешније излагаче.

Поред сајма, у Власеници ће се 12. октобра традиционално одржати Михољски вашар, који се у овом граду одржава још од 1903. године.

Власенички Сајам пољопривреде и привреде, 4. по реду, биће одржан 11. и 12. октобра у СШЦ „Милорад Влачић“ у Власеници. Јесења смотра окупиће и ове године велики број излагача, који ће представити своје производе и услуге. Организациони одбор, који чине представници свих релевантних институција и сектора, започео је припреме за одржавање ове манифестације. Основни циљ сајма је афирмација и промоција пољопривредне и привредне производње у различитим областима. То је прилика да произвођачи испромовишу своје производе и остваре профит, а уједно и да успоставе контакте и унаприједе своје пословање, док посјетиоци, поред богате понуде, могу да присуствују стручним предавањима из области пољопривреде.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !